Dizi İnceleme: Satisfaction

by 10:56 0 yorum
Yine yeniden bir yaz dönemi dizisi. Bu kez bir aile draması ile karşı karşıyayız.
Amerika'nın kablolu kanallarından USA Network tarafından geçtiğimiz Temmuz ayında yayınlanmaya başlanan ve kısa zamanda oldukça ciddi bir kitlenin dikkatini çeken bir yapım olmayı başaran Satisfaction'ı inceliyoruz.


Dizinin konusu Atlanta'da yaşayan 3 kişilik bir ailenin yaşantısından oluşmakta. Ancak elbette herşey bu kadar basit değil. Oldukça başarılı işkolik baba Neil, ofisinden arta kalan zamanlarında evinde de çalışmayı sürdürerek, mutsuzluğu yüzünden okunan karısı Grace ve tipik sorunlu ergen profili çizen kızları Anika'ya asla yeterli zamanı ayıramamaktadır. Bu durum elbette başta karı-koca ilişkisi olmak üzere tüm karakterler arasındaki ilişkiyi olumsuz yönde etkilemektedir.


Neil'in iş hayatında yaşadığı sonsuz baskı ve stresin onu neredeyse delirip istifa etme noktasına getirdiği bir dönemde, karısı Grace'in yaşadığı duygusal ve cinsel tatminsizlikler sonucu kendisine bir Simon adıyla tanıdığımız bir jigolo tutması ve eşinin bu durumdan haberdar olması ile gelişen olaylar zaman zaman komik ama çoğunlukla dramatik bir tarzla seyirciye aktarılmış.


Kadın-erkek ilişkilerini oldukça farklı ve cesur bir üslupla ele alan dizinin 1. sezonunun 10 bölüm sürmesi ve sezon finalini 18. Eylül'de yapması planlanmış. Benim diziyi geç keşfettiğimi bu şekilde anlamış olsakta, en kısa sürede izlemeye başlamanızı tavsiye edebilirim.
Sıradan aldatma-ihanet hikayelerinin aksine içerisinde bolcana şaşırtıcı detaylar barındıran Satisfaction şimdiden fenomen olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor.
Deneyin pişman olmayacaksınız.



^.^



Unknown

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum:

Yorum Gönder