''Full House'' Geri Dönüyor Mu?

by 10:25 0 yorum
80'li yılların iz bırakanlarından, birçoğumuzun gençlik yıllarına eşlik eden orjinal adıyla Full House, bizdeki ismiyle Bizim Ev son günlerde yeniden ekranlara döneceği söylentileriyle gündemi bir hayli meşgul etmekte.


Bu söylentilerin en güçlü nedeni ise, ekibin tam kadro yer aldığı yoğurt rekamı ve  yine ekipçe katıldıkları televizyon programı diyebiliriz.
Son bölümünün yayınlanmasının üzerinden neredeyse 20 sene gibi bir zaman dilimi geçmiş olması nedeniyle, dizinin günümüze nasıl bir başlangıç yapacağı şimdiden merak uyandırıyor.

Yeni bölümlerde yer alacak kadrosu için birkaç ismin neredeyse netlik kazanmış olmasıyla birlikte, ekibin geri kalanının akibeti ise gizliliğini korumakta. Elbette beni en meraklandıran kısım ise, dizide bebe halleriyle seyrettiğimiz, şimdilerin moda ikonları Olsen ikizlerinin projeye dahil olup  olmayacağı...

Bize düşen, gözümüzü dört açıp, kulislerden gelecek haberleri kaçırmamak. Bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek?



^.^

Unknown

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum:

Yorum Gönder