Kadınlar Venüs'e, Erkekler Mars'a

by 12:00 0 yorum
THY Genel Müdürü, yakın gelecekte, gezegenler arası seyahat hedeflediklerini açıklamış. ''Beklentini düşük tut ki sonra çok ağlamayasın evladım'' diye diye yetiştirilen bir nesil için oldukça iddalı bir açıklama gibi geldi bana. Bir yandan da, ''adam koskoca THY'nın Genel Müdürü, sen ondan daha mı iyi bileceksin Tuğba'' diye sormuyor değilim kendime haberi okuduğumdan beri.


Şahsen bana sorsanız, yakın gelecek için en büyük hedefim, tam donanımlı bir kahve makinesi satın alabilmek ki kendisi inanın oldukça pahalı. Hafızamı zorlasam, ilkokulda sorulan, ''büyüyünce ne olacaksın yavrum'' sorularına bile verdiğim cevabı hatırlayamam doğrusu. He açıkçası çokta birşey olduğum söylenemez o ayrı.


Ülkemiz şarkıcılarının, %99'luk bir kısmının, küçükken ayna karşısında, saç fırçasıyla performans sergilemiş olduğunu göz önünde bulundurursak, hayal etmenin, mucizelere olan katkısını arka plana atamayız. Ancak, Avrupa yakasındaki iş yerinden, Anadolu yakasındaki evine, yollarda sinir krizleri geçirmeden, köprü üzerinde ok! satan ağbilerle dertleşmeden, tanesi 1tl. olan muzunu yemeden, gidemeyen Türk insanı için çıta gözle görülemeyecek kadar yüksekte gibi geldi bana. Neyse vardır elbet bir bildikleri değil mi?


Unknown

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum:

Yorum Gönder